“When you want something, all the universe conspires in helping you to achieve it.” Paulo Coelho

Feb 13, 2010

...tanulnod kell gyogyulni...


...mi minden gyogyithatja az embert?
..egyaltalan gyogyithato e az ember vagy ott marad mindennemu betegseg kis foltocskaja a testen es lelken.
...dolgoznod kell rajta..mindegy milyen formaban serulsz meg.
Gondolkodtam. Talan a legnehezebb a lelket gyogyitani.Minden bizonnyal. Mert hangtalan es turelmes.
Elmelkedned kell, le kell csitulj, ki kell zard magadbol a rosszat, a zajt, a zavaro tenyezoket, es ha nyugodt vagy, elmelkedhetsz.
Minden gyogyit amit szeretsz.
A csend, a termeszet, a hangok, egy emlek, a nyugalom, a sport, a tanc, a rajz, a kedvenc idezeted, a napsugar vagy az esocseppek..barmi.
Neha a sokak altal nem szeretett magany is gyogyitasra kepes, mert enged elmelkedni. Ezek azok a pillanatok amikor a szived megpihen. Kepes leszel percekig elbamulni a kek eget, a hullo pelyheket vagy a sarokban allo viragra eso fenysugarat. Probaltad mar?Ugye hogy mennyire mas erzes kerit hatalmaba. Van, hogy semmire nem gondolsz csak pihensz es csendben vagy. Van amikor sirsz es felszakad benned minden edes es keserves emleked, es mindent csinalnal csak szabadulj a helyzettol. Ateled. Szived titkait eled at ilyenkor. Ilyenkor nyitod fel magadban azt a konyvecsket amit lakat alatt orzol es senkinek nincs joga hozzaferni csak neked. Rendet raksz..legalabb is megprobalsz..nem konnyu. Nehez es neha fajdalmas a titkokkal szembenezi, amelyek lelki betegseget okoznak neked.
...tudd hogy jo a magany es jo a csend.. jo az, ha megprobalod levetkozni sajat magadnak a titkaid - mert titokburokban elunk; nem csak masok fele tartunk vedo "titkopajzsokat", hanem Bennt is orzunk beloluk egy parat.Erthetetlenul tudat alatt meg sajat magunkat is kinzas ala vetjuk altaluk. Es megis riadtan rohannal tovabb, el..messze el a maganytol. Mert felsz hogy allandosul a jelenlete es megkot, levagja a konnyu szarnyaid, melyek mas almokat almodtak neked. Ha rossz dolognak iteled, addig boncolgasd amig felfedezed azt a szilanknyi jot ami benne van- es ez oroktorveny; univerzalis. Hatamas ero kell hogy ezt eszrevedd es tudatosuljon benned, viszont elengedhetetlen ahhoz hogy elj. Hogy tulelj. (...)

No comments:

Post a Comment